Arbeidsklær

Vårt mål er å levere kvalitet og service til meget konkurransedyktige priser.

Våre medarbeidere har lang erfaring og et sterkt ønske om at du som kunde skal være tilfreds. Vi leverer arbeidsklær både med og uten profilering, både brodering og transfermerker. Skreddersøm trenger ikke å koste skjorta.

Vi har samarbeid med flere klesprodusenter og importører, slik at vi kan tilfredstille de fleste ønsker og behov. Vi er blant annet Bekken & Strøm forhandler.

 

Logomerking

Tekstiltrykk
De vanligste metodene for trykk på tekstiler er silketrykk og transfertrykk. Silketrykk gjøres direkte på plagget, mens transfertrykk gjøres på en bærer som senere varmes fast på plagget. Trykk passer på de fleste plagg, bortsett fra de som er grovstrikket. Du trenger selvfølgelig ikke å sette deg inn i produksjonsmetoder, vi anbefaler det beste og mest prisgunstige. 

Brodering
Brodering er slitesterkt og oppleves ofte som eksklusivt. Hvert plagg broderes individuelt. Du kan f.eks brodere firmaets logo og personnavn på alle plagg.

Alt som kreves er en «original» som viser korrekte farger på merket, samt en liste over navnene. Med det som grunnlag tar man frem et mønsterkort for din brodering.

Siste nytt

Arbeidsklær og tekstiltrykk | VG TrykkUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Click here to Troubleshoot.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud