Solid fagkompetanse på alle grafiske områder

VG Trykk er et veletablert og moderne trykkeri som holder til i et grafisk industrifelleskap på Kongsvinger. VG Trykk består av tidligere Glåmdal Trykkeri AS og Vinger Trykkeri AS. Samarbeidet gjør at vi i dag kan presentere oss som en høyt spesialisert grafisk totalleverandør, med teknologi i toppklasse og solid fagkompetanse på alle grafiske spesialområder.

Med offset- og digitaltrykk, storformat, skilt, bildekor, folie fals/rill, stiftemaskiner, stansing, laminering og spiralisering, dekker vi alle dine behov for trykksaker og markedsføringsmateriell. Som bedrift er vi meget fleksible og møter kundens behov for kvalitet og levering til enhver tid. God service er et nøkkelord i vår bedrift og vi legger stor vekt på å gjøre hverdagen enklere for våre kunder når det gjelder bestilling, produksjon og levering av varene. Med egen transport leverer vi varer daglig utover store deler av Østlandet.

Vi har over 30 års erfaring i bransjen og vet hva vi snakker om.

Siste nytt

Om oss | VG TrykkUsed for the like, share, comment, and reaction icons

En av Glåmdalen ‘s nye biler foliert og klar for veien. Vi takker for oppdraget 😊 ... Se merSe mindre

3 dager siden

Idag var siste bilen til Eie Eiendomsmegling Kongsvinger omprofilert og klar! Vi takker for oppdraget😊 ... Se merSe mindre

1 uke siden

Idag var siste bilen til Eie Eiendomsmegling Kongsvinger omprofilert og klar! Vi takker for oppdraget😊Image attachment

Comment on Facebook

Det ble veldig bra👍 Takk for god jobb 🙂

Last mer

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud